Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023

October 2, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023

Το πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου,2023, the 21st China Kunming International Flower Show and IFEX Kunming International Flower and Horticultural Show was opened in Kunming Dianchi International Convention and Exhibition Center and its website, τα νέα ιδρύματα πιστοποίησης ποικιλιών λουλουδιών, οι επιχειρήσεις εφοδιασμού και οι επιχειρήσεις εμπορίου

     τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 0

Περπατώντας προς την πύλη της αίθουσας αριθ. 7 του Διεθνούς Κέντρου Συνεδρίων και Εκθέσεων Dianchi, μπορείτε να δείτε την κύρια οπτική συσκευή του περίπτερου με μια ματιά.Αλλάξτε την εικόνα του χαρακτηριστικού δέντρου καφέ της Γιουνάν στην αφηρημένη, σε συνδυασμό με την διακόσμηση της φυτικής φυτικής φυτείας, να τονίσει το θέμα του " 'ελέφαντα' για την Γιουνάν, τον κόσμο κήπο "

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 1

Στο πίσω μέρος του είναι ο χώρος έκθεσης των επιτευγμάτων αναπαραγωγής λουλουδιών της Γιουνάν, μετασχηματισμός κλπ.Διάφορες επιχειρήσεις ανθοποιίας έχουν δημιουργήσει τρισδιάστατα πλαίσια ζωγραφικής με χαρακτηριστική φύτευση λουλουδιών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 2

Κατανοείται ότι η τρέχουσα εκδήλωση λουλουδιών έχει συνολικά τρία περίπτερα, αντίστοιχα για την αίθουσα μάρκας εγχώριας επιχείρησης,Διεθνής αίθουσα εμπορικών σημάτων επιχειρήσεων και εγκαταστάσεις και αίθουσα εξοπλισμού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 3

Όταν μπαίνετε στο περίπτερο των εγχώριων και ξένων εταιρειών, είναι σαν να περπατάτε στη θάλασσα των λουλουδιών.αλλά επίσης να δείτε το περίπτερο προσεκτικά διατεταγμένο από τους εκθέτες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 4

"Φλωτά λουλούδια"

Με χαρακτηριστική φύτευση λουλουδιών για τη δημιουργία αμέτρητων λουλουδιών τοπίο, υπάρχουν τοίχοι λουλουδιών, κρεμασμένα λουλούδια, αιώνια θάλασσα λουλουδιών, θάλασσα τριαντάφυλλων και ούτω καθεξής, κάθε περίπτερο είναι πολύ εκλεκτικό, ζαλιστερό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 5

"Λουλούδια αιώνιας ζωής"

Υπάρχουν κυρίως τα κινέζικα τριαντάφυλλα από την Γιουνάν, υψηλής ποιότητας τριαντάφυλλα, και γκερμπέρα, λυλούδια, συμπεριλαμβανομένης της δαλλίας μας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 6

Επιπλέον, υπάρχουν επίσης τα χαρακτηριστικά λουλούδια της Γιουνάν, όπως η αζαλέα των Άλπεων, έχουμε επίσης αυτό το κομμάτι των προϊόντων, επειδή η καλλιέργεια δεν είναι εύκολο να εμφανιστεί,Έτσι σχεδιάσαμε την ποικιλία του προϊόντος ενός σημείου τρύπησης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 7

Ένα άλλο ξεχωριστό είναι αυτό το χορτάρι.

Δανός Trolley-NOBLER

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 8

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 9τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 10

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 11

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 12τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 13τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής Έκθεση Λουλουδιών και Κηπουρικής του Κουνμίνγκ 2023 14

 

Δανικό φορτηγό, ράφια, ολλανδικό φορτηγό, EZ φορτηγά, εμπορευματοκιβώτιο, ec φορτηγό, ελαστικό ράφι, είμαστε κατασκευή από την Κίνα, παρακαλώ οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:

Λίλι Τσεν:

Whatsapp: +86 18678911083

Wechat: +86 18678911083

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@cntrolley.com