100 είδη λαχανικών. Το μαχαίρι του μωβ.

October 13, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 100 είδη λαχανικών. Το μαχαίρι του μωβ.

Τα περισσότερα λαχανικά αναπτύσσονται σε ξηρές και ημι-α ξηρές περιοχές ή ερημικές περιοχές, ειδικά σε ξηρά ή ξηρά μέρη για μια περίοδο ενός έτους, επειδή υπάρχει πολύς χρόνος σε ένα χρόνο για να απορροφήσει καθόλου νερό,Ή από παχιά στέλεφια ή φύλλα αποθηκευμένα στο σώμα για να διατηρήσει τη ζωή..Υπάρχουν πολλά είδη λαχανικών, και υπάρχουν πάνω από 10.000 είδη λαχανικών στον κόσμο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 100 είδη λαχανικών. Το μαχαίρι του μωβ.  0

 

Σήμερα θα μοιραστούμε το τρίτο χυδές πορφυρό μαχαίρι.

Πορφυρό μαχαίρι ανθρώπου
Το μαχαίρι του μωβ ανθρώπου, επίσης γνωστό ως μωβ ζανγκ, μωβ ζιτζίν ζανγκ, κορώνα αρκούδας, μωβ δράκος, κλπ, καταγόμενο από το νότιο τμήμα του νησιού της Μαδαγασκάρης, ισχυρές συνήθειες, πολύ εύκολο να καλλιεργηθεί,είναι σχετικά εύκολο να διατηρηθούν οι ποικιλίες των λαχανικώνΤο μωβ όμορφο μαχαίρι έχει μια ορισμένη διακοσμητική αξία, και είναι επίσης αγαπημένο από πολλούς λαχταριστές.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 100 είδη λαχανικών. Το μαχαίρι του μωβ.  1

Το μαχαίρι του μωβ ανθρώπου είναι 50 ~ 80 εκατοστά ψηλό, τα στέλεχος, τα κλαδιά είναι πράσινα, μερικές φορές ελαφρώς μωβ φωτοστέφανο, ακατέργαστη επιφάνεια, υπολειπόμενα παλιά φύλλα πέφτουν από τις κλίμακες.πράσινοΤο κεφάλι είναι 50-100 εκατοστά ψηλό, μικρά λουλούδια, κίτρινα ή βερμίλιον.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 100 είδη λαχανικών. Το μαχαίρι του μωβ.  2

Συνιστώ το καροτσάκι με τα λουλούδια, το αυτοκίνητο με τα φυτά, το αυτοκίνητο με τα μπουμπούκια, το αυτοκίνητο με τα λουλούδια, Κινέζοι κατασκευαστές,Αν υπάρχει ζήτηση μπορείτε να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα για να αφήσετε τις πληροφορίες επικοινωνίας σας ή απευθείας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παραθέσουμε!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 100 είδη λαχανικών. Το μαχαίρι του μωβ.  3

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 100 είδη λαχανικών. Το μαχαίρι του μωβ.  4

Διάγραμμα ανατροφοδότησης από τον πωλητή

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 100 είδη λαχανικών. Το μαχαίρι του μωβ.  5

Σήμερα τελειώσαμε, σας ευχαριστούμε που παρακολουθείτε, την επόμενη φορά θα μοιραστείτε το succulent φυτό-Τζιν στο χάρτη!